THOR gaat voor de 2e keer van start met een groep veelzijdig bewegen

Dansen met je partner, een potje tennis spelen, stoeien met de kleinkinderen, de tuin onderhouden en op de fiets door de drukke stad om vervolgens boodschappen te doen op de markt. Het leven bestaat uit bewegen. In allerlei variaties.

Goed kunnen blijven bewegen als je ouder wordt is belangrijk voor de gezondheid, het welzijn en de fitheid. En het speelt ook een belangrijke rol in de zelfredzaamheid van ouderen. Plezier hebben in bewegen en met name veelzijdig bewegen is daarbij een belangrijke factor om te blijven bewegen.

Het succes van onze eerste uitvoering heeft ons ervan overtuigd dat onze Veelzijdig Bewegen-trainingen in een behoefte voorzien !

 

DAAROM GAAN WE OP DONDERDAG-MIDDAG 16 MEI VAN START MET EEN NIEUWE GROEP.

13.30 – 14.30 uur. Locatie : THOR-honk

Sportpark Vierhoeven, Nispenseweg 5.

We richten ons hierbij vooral op de OUDEREN in het besef dat de effecten van veroudering hard kunnen toeslaan en dat met behulp van VEELZIJDIG BEWEGEN-trainingen deze effecten drastisch kunnen worden tegengegaan. We richten ons niet zo zeer op ouder worden maar wel op

 

VITAAL OUDER WORDEN ! En.. WIE WIL DAT NIET ?

In ons trainingsaanbod richten we ons op behoud en verbetering van spierkracht, coördinatie, evenwicht en niet te vergeten cognitieve functie. Maar GEZELLIGHEID heeft ook hoge prioriteit.

De trainingen worden gegeven op onze prachtige accommodatie op Sportpark Vierhoeven. We sporten in de buitenlucht in een groene en vooral bosrijke omgeving.

Ervaringen van onze deelnemers :

  • … Elke week weer een uitdaging. Het sporten met VB-leden levert leuke contacten op zowel tijdens als na het sporten ! …..
  • Elke week zorgen de trainers met veel enthousiasme voor een leuk en gevarieerd programma. Het is fijn in de buitenlucht en… altijd gezellig … Fijne sociale contacten. Iedereen wordt op zijn eigen kunnen gewaardeerd !
  • Ik zit nu bijna een jaar op Veelzijdig bewegen en zou het iedereen aanraden ! Lekker in de buitenlucht komen trainen in je eigen tempo. Wat wil je nog meer !!
  • In het begin dacht ik wat doe ik hier ! Maar na enkele trainingen ging het steeds beter ! Ik werd stabieler en fitter….

 

BELANGSTELLING ?

Aanmelden kan via : aanmelden@thor-roosendaal.nl

Aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn.

De eerste 4 trainingen bieden we je GRATIS aan. Uiteraard zorgen wij voor een heerlijk bakje koffie of thee na afloop training.

 

Na deze gratis trainingen vragen we je lid te worden van onze vereniging.

 

Kijk voor meer info op thor-roosendaal.nl bij nieuws en activiteiten.