Wandelen

Goed voor de conditie met een gezellige groep. 

Ook in beweging blijven?
op verschillende niveaus

Bij de wandelafdeling van THOR zijn er diverse wandelgroepen met elk een eigen tempo en of trainingsuitdaging. Sportief wandelen, recreatief wandelen, en wandelen voor mensen met lichamelijke of medische beperkingen. De trainingen worden verzorgd door geschoolde wandelbegeleiders. 

Wil je een keer kennismaken? Je bent van harte welkom om een keer gratis deel te nemen, om te kijken welke wandelgroep het beste bij jouw behoefte aansluit. 

Wandelen

Redenen om te

Wandelen

  • Sportieve uitdaging
  • Wandelen is gezond
  • Wandelen stimuleert de hersenactiviteit
  • Genieten van de natuur
  • Een combinatie van gezelligheid en bewegen
Gewandeld?

Wanneer wordt er

Gewandeld?

Bij THOR bieden we op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag wandeltrainingen aan. De exacte tijdstippen en de doelgroep vind je onder de knop trainingen. Daarnaast organiseren we voor onze leden en andere belangstellende knwb-wandeltochten met afstanden van 6 tot 40 km.
Na afloop van alle wandeltochten is het THOR-honk de vaste basis om tegen zeer aantrekkelijke tarieven wat te nuttigen en na te praten met elkaar.

De verschillende wandelgroepen worden als volgt aangeduid met een letter die gekoppeld is aan de gemiddelde wandelsnelheid:
A - 6,0 - 6,5 km/u - sportief wandelen / powerwalking
B - 5,5 - 6,0 km/u
C - 5,0 - 5,5 km/u
D - 4,0 - 5,0 km/u
E - 3,0 km/u
Wandelen met aandacht - wordt per situatie bekeken

Voor de

THOR-leden

Bekijk hier bijdragen van onze leden en alle fitroutes, wandeltochten en trainingen.
Avondvierdaagse

Jaarlijks organiseert THOR Roosendaal de avondvierdaagse. Dit grootschalige evenement trekt een groot publiek en vele wandelaars in alle leeftijdscategorieën.

Wil jij in conditie blijven?