Aanmelden

Kies één of meerdere THOR activiteiten

Aanmeldformulier

Vragen over sporten bij thor

Lid worden

Bij THOR

Je kunt kiezen uit een lidmaatschap van één of meerdere activiteiten. Dat hangt natuurlijk af van je sportieve doelstellingen, leeftijd en gezondheid.

Wil je graag hardlopen en af en toe aan wedstrijden meedoen? Of juist lekker recreatief je traininkjes meepakken? Of wil je juist graag baanatletiek gaan doen? met speer, discus, sprint, hoogspringen en verspringen? Heerlijk wandelen, jeu de boulen en gymen voor 50+. Het kan allemaal bij THOR.

Verenigingswerk

THOR heeft een verenigingswerk-beleid. Dit betekent dat je acht uur per jaar helpt bij diverse verenigingsactiviteiten. Nieuwe leden zijn vrijgesteld in het jaar dat ze lid worden, maar je mag je natuurlijk alvast aanmelden voor een leuke klus.

Clubpas

In het THOR-honk maken wij gebruik van een kassasysteem en kan er betaald worden met de THOR-clubpas. Het is een simpel en gebruiksvriendelijke kassa. 

De THOR Clubpas heeft enkele belangrijke voordelen: je hoeft geen geld meer mee te nemen naar de club, je hebt overzicht en controle over je bar-uitgaven (of die van je kind) en de barvrijwilligers hoeven aan het eind van hun dienst geen contant geld meer te tellen.