Atletiek

Voor jong en oud, van wedstrijd tot recreatief niveau.

Wil jij het beste uit jezelf halen?
De Jeugd

Atletiek voor

De Jeugd

Met atletiek kun je al op jonge leeftijd beginnen. Voor kinderen vanaf 5 jaar die van rennen, springen, gooien en lekker bewegen houden is atletiek de ideale sport. We trainen in de zomer op de atletiekbaan en in de winter trainen we in de gymzaal en op zaterdag in het bos. Er worden leuke activiteiten georganiseerd: denk aan een atletiekkamp, schaatsen, een bezoek van Sinterklaas en zijn pieten en we sluiten het seizoen altijd feestelijk met af met een leuke activiteit. 

Atletiek

Op wedstrijdniveau

Atletiek

Onder gekwalificeerde leiding wordt er in alle leeftijds- en specialisatiegroepen getraind en zeker bij de jeugd gaat er op regiowedstrijden altijd begeleiding mee. Zo kunnen wij met trots zeggen dat er door THOR-atleten mooie prestaties behaald worden op wedstrijden, zowel in de regio als op landelijke wedstrijden.

Voor de

THOR-leden

Bekijk hier alle uitslagen, club records en de wedstrijdkalender.

wij gaan

voor goud

We trainen elke week vol enthousiasme met elkaar!

  • 0

    Actieve leden

  • 0

    Wedstrijden per jaar

  • 0

    Medailles per jaar

Ontmoet onze

Atletiek-leden

THOR is een van de grootste sportverenigingen van de regio.
Sebastiaan

"Het THOR-kamp is het leukste weekend van het jaar"

Sebastiaan

THOR-Kamp

Een jaarlijks feestweekend

Jaarlijks organiseert THOR een kamp voor alle jeugdleden van de afdeling atletiek. Een weekend lang zorgen de trainers en assistent trainers voor een fantastisch weekend vol sport, spel en feest. 

Trainer bij jeugd

Monique

"Ik vind het vooral leuk om kinderen gewoon lekker plezier te laten beleven in het bewegen, in het sporten. Voornamelijk om op speelse & plezierige wijze kinderen de atletiekonderdelen onder de knie te laten krijgen."

Word jij onze volgende kampioen?