Hardlopen

Gezellige en gevarieerde trainingen voor alle niveaus. 

Trainen onder begeleiding?

Voor de

THOR-leden

Bekijk hier de loopgroepen, loopschema's en foto's.
Hardlopen

Voor alle niveaus

Hardlopen

Recreatief hardlopen bij THOR is voor hardlopers van alle niveaus. Of je nu al jaren intensief traint of net begint, THOR biedt 6 dagen in de week gezellige en gevarieerde trainingen op jouw eigen niveau. Bij de afdeling staat kwaliteit voorop. Je traint dus altijd onder leiding van een deskundige, gekwalificeerde trainer. Bovendien houden we zoveel mogelijk rekening met de wensen van onze leden. Het is tenslotte belangrijk dat je plezier hebt en behoudt in het hardlopen.

Trailrunning

Voor de loper die van uitdaging en afwisseling houdt is er trailrunning, de laatste trend op het gebied van hardlopen. Je rent op onverharde paden – trails – door de natuur. Het liefst met hoogteverschil. Onderweg kom je hindernissen tegen als krappe bochten, boomwortels en laaghangende takken. De ene keer loop je door mul zand, dan weer door hoog gras of over de heide. Zo zoek je steeds meer de uitdaging op. Het gaat bij trailrunning niet zozeer om de snelheid, maar meer om het gevoel en de beleving.

hardloopgroep

Wedstrijdgerichte

hardloopgroep

Wij jij net iets meer en meedoen aan wedstrijden? Bij THOR ben je dan ook aan het juiste adres! Je kunt je aansluiten bij de wedstrijdgerichte hardloopgroep en je voorbereiden op specifieke wedstrijden. 

Eens per kwartaal het hardloopschema ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontmoet onze

Hardloop-leden

THOR is een van de grootste sportverenigingen in de regio.
E-groep

"Wij hebben een ontzettend gezellige groep"

E-groep
Emmy

"Hardlopen bij THOR geeft mij een positief gevoel"

Emmy
Roos

"Door met een groep te trainen voel ik mij veilig"

Roos
Halve Marathon

Roosendaal

Halve Marathon

In 1983 werd voor de eerste keer de Halve Marathon van Roosendaal gehouden. Een aantal jaar geleden is naast de klassieke afstanden 21,1km en 10km ook de 4 Engelse mijlen in het programma opgenomen. In 2022 is dit aangepast naar 5 kilometer.

Voor de jeugdige deelnemers is er het speciale onderdeel de Kidsrun bijgekomen. Ondertussen maken ook de Wandelaars en de Nordic Walkers deel uit van het programma en zijn er fraaie tochten voor hen in en rondom Roosendaal uitgezet.

Vanwege de tijdstip van het jaar zijn er vaak warme en soms zelfs zeer warme weersomstandigheden geweest.

Met name over de gezelligheid tijdens en na het evenement worden jaarlijks lovende woorden gesproken.

Wil jij in conditie blijven?