Fitroute

Sporten en wandelen zonder verplichtingen

Voor wie wil sporten zonder meteen een dure outfit aan te hoeven schaffen en zonder meteen in het zweet te hoeven werken,  is het volgende dé oplossing.

Wekelijks deelnemen aan de Fitroute. Dit is een route van max 3 km wandelend door een mooie bosrijke omgeving en onderweg worden een aantal leuke en goede bewegingsoefeningen gedaan. We werken op een laagdrempelige manier aan je fitheid, balans, spierkracht en lenigheid.

Schrijf je snel in voor een gratis proefles en ervaar de voordelen van wekelijks bewegen in de buitenlucht. En na afloop drinken we gezellig een kopje koffie samen.

Elke donderdagmiddag vanaf 14.30 uur start een groepje enthousiaste deelnemers onder deskundige begeleiding van  een THOR-trainer vanaf THOR Vierhoeven voor een leuke korte wandeling (max 3 km) door een bosrijke omgeving.

Ben je minder goed ter been, twijfel niet want iedereen mag met ons mee !  De route is max 3 km lang en biedt onderweg een aantal verschillende oefeningen die door iedereen op eigen niveau en tempo gedaan kunnen worden. Op deze manier werk je op een prettige manier aan je conditie.

Na de Fitroute staat de koffie klaar in het Thorhonk.

  • Elke donderdag starten we om 14.30 uur vanuit THOR.
  • Gratis proefles.
  • Vul het aanvraagformulier voor gratis proeflessen in en wij nodigen u uit voor een gratis proefles.