Clubkampioenschappen Baan 2022

Onder een stralende zon zijn op zondag 9 oktober 2022 de Clubkampioenschappen Baan gehouden. Atleten vanaf de allerjongste categorie, de mini mini pupillen, tot de masters zijn vol enthousiasme bezig geweest om zo goed mogelijk te presteren op een meerkamp of losse onderdelen.

 

De pupillen begonnen als eerste met hun Athletics Champs meerkamp. Een meerkamp bestaande uit vier verschillende onderdelen. Het afsluitende onderdeel was meters maken. Nadat alle prestaties verwerkt waren kon de prijsuitreiking plaatsvinden. De medailles uitgereikt door Amy Hasselton.

Voor de junioren stond er ook een meerkamp op het programma. Bij alle categorieën werd flink gestreden om zoveel mogelijk punten te behalen voor het klassement. De senioren/masters konden meedoen op verschillende losse onderdelen zoals kogel, discus, verspringen en sprinten.

Het afsluitende onderdeel was de 5000m. Negen atleten gingen de strijd tegen de klok aan en gingen vlot van start om de 12 1/2 ronden af te leggen. De junioren moedigden de atleten aan met een uitbundige wave, zie ook onderstaande foto.

De uitslagen zijn te vinden op Atletiek.nu: Clubkampioenschappen Baan.