NK Marathon – kampioen bij Master 45+

Op zondag 17 oktober is in Amsterdam het NK Marathon gehouden voor senior en Master atleten. THOR was weer succesvol, deze keer in de categorie mannen Master 45+. In deze categorie werd Sierd Sikkema kampioen en Fedor Wesseling kwam als derde over de streep. Beide atleten realiseerden prachtige tijden; respectievelijk 2 uur 36 minuten en 14 seconden; en 2 uur 40 minuten en 42 seconden.

Nog drie andere wedstrijdatleten namen deel aan dit kampioenschap. Senior Amber Bongertman werd dertiende van Nederland in een tijd van 3.20.08. Chris Wouters (Master 65+) kon zijn titel niet prolongeren, gekweld door een blessure kwam hij niet verder dan een toch zeer verdienstelijke zesde plaats in een tijd van 3.40.24. Arinka Bongertman (Master 50+ ), voormalig nr 3 van het NK, werd deze keer vijfde in een tijd van 3.53.34.

Hoewel THOR wedstrijdsport, geen aparte marathon trainingsgroep heeft, kunnen hardlopers met marathonambitie zeker bij ons terecht. Op dinsdag en donderdag (baantrainingen) en zondag bos- en wegtraining. Door gebruik te maken van onze faciliteiten (atletiekbaan) en trainingen kunnen hardlopers werken aan hun prestaties. De marathon “community” van Thor helpt elkaar met schema’s trainingsadviezen etc. en heeft een extra duurtraining in de prachtige omgeving van Roosendaal op zaterdagochtend.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.