Recreatiesport: Trainingen

Aan alle leden van de afdeling recreatie.

In augustus, september en oktober bouwen we op naar een halve marathon of 10 kilometerafstand (trainingsschema najaar). Om alles in goede banen te leiden hanteert het bestuur van de afdeling recreatie de volgende aanvullende maatregelen:
• Aanmelding via SuperSaas is verplicht.
• Afhankelijk van het te verwachten aantal aanmeldingen bij bepaalde trainingssessies worden er 1 of 2 trainers per niveaugroep ingezet.
• De groepsgrootte met 1 trainer is maximaal 20 lopers
• Bij de oefeningen voor de warming up en cooling down geldt het bewaren van de 1,5 meter afstand.
• Als er meerdere trainers deelnemen in dezelfde groep of op dezelfde dag aanwezig zijn, en er zijn meer dan 9 deelnemers in een groep, dan hebben de betrokken trainers de vrijheid om op te splitsen c.q. taken te verdelen.
• Het is ook mogelijk dat de lopers van een groep met een zeer gering aantal (1 of 2) overgeheveld worden naar een andere groep om op deze wijze de extra trainer te vinden.
• Bestuurslid Thieu van Zundert zal, als er lopers op de wachtlijst staan, en er is ruimte door aanwezigheid van 2 of meerdere trainers in de betrokken groep, ervoor zorgen dat ze alsnog tot de training worden toegelaten.
• Het toilet van het Witte Honk kan gebruikt worden.

Het bestuur van de afdeling recreatie wenst haar leden ondanks de beperkingen veel loopplezier bij THOR.

Trailrunning bij THOR

Naast de reguliere trainingen biedt THOR trailrunning.

Ben je THOR-lid en train je regelmatig bij een van de recreatieve groepen van THOR en heb je een vraag, een opmerking of een wens die betrekking heeft op de hieronder gepubliceerde trainingsschema’s mail dan naar recreatie@thor-roosendaal.nl. Je e-mail verzend je rechtstreeks naar de voorzitter van het recreantentrainerscollectief.

Wil je ieder kwartaal het nieuwste schema per e-mail ontvangen? Vul dan je gegevens hieronder in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

NIET vergeten: Voeg het volgende email-adres toe aan uw adresboek: recreatie@thor-roosendaal.nl

  

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.