Recreatiesport: Cursussen

Opstartcursus Hardlopen 2022

Rectificatie: In verband met de nieuwe coronaregels is de voorgenomen informatieavond van vrijdagavond 10 december 19.00 uur verplaatst naar zaterdag 18 december 14.00 uur. De cursus zelf start op maandagavond 7 februari.

WIE WIL ER NIET VITAAL BLIJVEN EN/ OF WORDEN?
NU BEGINNEN MET SPORTEN IS MISSCHIEN WEL HET BESTE BESLUIT DAT JE KUNT NEMEN VOOR HET NIEUWE JAAR!

Recreatie training

Een nieuw jaar gaat vaak gepaard met goede voornemens.
Mocht je nog geen keuze hebben gemaakt dan kunnen we je wellicht helpen met een keuze om in beweging te komen.
Daarom willen we je attenderen op onze OPSTARTCURSUS HARDLOPEN, die in januari 2022 van start gaat!

Atletiek- en recreatiesportvereniging Thor gaat op 7 februari 2022 wederom met de opstartcursus hardlopen beginnen. Een uitgelezen kans voor diegene die eens kennis willen maken met het recreatieve hardlopen maar ook voor aspirant lopers die voornemens zijn zich in 2022 in te schrijven voor de “10 km van Roosendaal”.
We zullen je laten ervaren dat SAMEN BEWEGEN je zowel op sportief en sociaal gebied veel brengt! Je wereld wordt een stukje groter, je ontmoet nieuwe mensen en je bent samen bezig met bewegen op een verantwoord niveau dat bij je past!
Wil jij ook ontdekken hoe leuk en gezellig samen bewegen kan zijn?
Stuur een mail naar opstartcursus@thor-roosendaal.nl. Je ontvangt dan van ons nadere info en de benodigde formulieren om in te schrijven.
De trainingen worden gehouden op maandagavond en donderdagavond. De cursus wordt eind maart afgesloten met een afstandsloop van 6 km. Bij voldoende belangstelling kan er vervolgens nog in aparte groepen doorgetraind worden naar de “10 km van Roosendaal”.
Naast de uitgebreide informatie over deze cursus op www.thor-roosendaal.nl zal er door THOR op zaterdag 18 december a.s. om 14:00u nog extra een informatieavond in het Thorhonk op sportpark Vierhoeven georganiseerd worden. Belangstellenden zijn vrij om daar binnen te lopen en aanvullende informatie te vragen.
Na afloop van deze avond bestaat er ook de mogelijkheid om in te schrijven. De cursuskosten bedragen € 85,- en dienen bij de inschrijving te worden voldaan middels afgifte van een machtiging.

 

Overige cursussen

Regelmatig organiseren we trainerscursussen en reanimatietrainingen voor onze trainers en zijn er bijscholingen voor kaderleden. Via mail houden we iedereen op de hoogte hiervan.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.