Eerste competitieronde U14/16 laat direct de verhoudingen zien

Op zaterdag 6 april is in heel Nederland, verdeeld over 16 regio's, de eerste van drie competitiewedstrijden voor de jeugd U14/U16 gehouden. THOR deed met maar liefst zes teams mee in regio 60, waarvan de eerste wedstrijd plaats vond in Bergen op Zoom.

Na de twee weekenden ervoor, tijdens de voorbereidingswedstrijden in Bergen op Zoom en Zundert (voor de uitslagen zie onderstaande verwijzigingen), nog slechte weersomstandigheden te hebben gehad was er nu sprake van heerlijke lente temperaturen. Al waaide het wel flink (tegen).

In alle THOR-teams werd uitstekend gepresteerd, waarbij de atleten veel persoonlijke records wisten te verbeteren. De individuele prestaties worden tijdens de competitie opgeteld tot een teamresultaat.

Na de 1e ronde gaan de eerste teams van THOR in de categorieën U14 jongens, U14 meisjes en U16 jongens ruim aan de leiding in de regio en staan de U16 meisjes 2e. Van alle 16 regio's wordt een landelijke totaalstand gemaakt om te bepalen wie in september in de landelijke finales mogen uitkomen. De eerste drie genoemde teams staan op dit moment op plaatsen die recht geven op respectievelijk de B-finale (16e van Nederland), de A-finale (2e van Nederland!) en de C-finale (31e van Nederland). De U16 meisjes staan nog buiten de finaleplaatsen. Nog twee wedstrijden te gaan om dat te verbeteren!

De prestaties zijn te vinden op: uitslagen competitiewedstrijd Bergen op Zoom

Uitslagen voorbereidingswedstrijden:
Uitslagen Bergen op Zoom
Uitslagen Zundert