Brons op Nationale D-spelen

Op zondag 4 september 2022 hebben 3 D-junioren van THOR, Fatimatu Barrie, Daniel Schuller en Marit Verschuren, deelgenomen aan de Nationale D-spelen in Amsterdam.

Fatimatu begon op het onderdeel verspringen. Met een sprong van 4,42 m (PR) behaalde zij een 11e plaats. Daarna nam zij nog deel aan het onderdeel 60m sprint. In de series behaalde ze met 8,59 s de vierde tijd, in de halve finale was de tijd van 8,67 s voldoende om naar de finale te gaan. In de finale kwam ze tot een tijd van 8,81 s wat voldoende was voor een 7e plaats.

Daniel nam deel aan het onderdeel 1000m. In de finale lag hij tot 200m voor de finish nog op medaillekoers, maar helaas werd hij in de laatste meters ingehaald. Uiteindelijk eindigde hij met een tijd van 2:59,68 (PR) op een 6e plaats.

Marit haar eerste onderdeel was speerwerpen. Haar beste worp in de kwalificatie van 26,30 m was voldoende om naar de finale te mogen. In de finale eindigde ze met een beste worp van 29,92 m op een 5e plaats. Het tweede onderdeel was discuswerpen. In de kwalificatie was haar worp van 28,12 m voldoende om als derde naar de finale te mogen. In de finale was haar worp van 26,30 m voldoende om een bronzen medaille mee naar huis te nemen.

Een mooie ervaring en goede prestaties van deze Thor atleten!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.