Frituurvet is geld waard!

Lees hier.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Frituurvet is geld waard!

Frituurvet wat 5 tot 7 keer is gebruikt dient vervangen te worden. Dat geldt ook als er een sterke geur of smaak aan zit, het donker of stroperig wordt en gaat walmen of schuimen.

Het is aan te raden gebruikte frituurolie nooit aan te vullen met nieuwe olie. Oude olie kan met zuurstof reageren en vies worden. Bovendien ontstaan er sneller schadelijke stoffen.

Dus zorg ervoor dat je tijdig je frituurvet vervangt. Het oude frituurvet kun je eenvoudig bij THOR inleveren. Wij zorgen er in samenwerking met Green Oil Recycling voor dat het frituurvet gerecycled wordt tot duurzame biobrandstof.

Waarschijnlijk heb je de kliko’s al zien staan en heb je gehoord waar ze voor dienen. We zijn al ’n tijdje aan het inzamelen, maar sinds vorige maand doen we dit in samenwerking met Green Oil Recycling. Met als doel om onze bijdrage te leveren aan een schoner milieu en het verduurzamen van onze vereniging.

Door het inleveren van flessen gebruikt frituurvet bij THOR draag je bij aan dit duurzame initiatief. We zetten graag alle voordelen voor je op een rijtje:

  • Het frituurvet wordt gerecycled waardoor het een tweede leven krijgt als duurzame biobrandstof.
  • Het frituurvet belandt niet in het riool wat schadelijk is voor het milieu.
  • Je steunt het sportpark financieel (met de opbrengst financieren we het groenonderhoud).
  • Bovenop de opbrengst ontvangen we bovendien 10% extra voor de onderhoud spot indien we elke maand minimaal 1 volle container hebben.
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.