Avond locklown

.

Zaterdag 27 november 2021 19.30 uur

Na de persconferentie van vrijdagavond is duidelijk geworden dat Nederland vanaf 17.00 uur in een avond lockdown gaat tot 18 december.

Voor THOR heeft dit behoorlijk wat consequenties. We zetten ze hieronder op een rij, waarbij we onderscheid maken tussen overdag en ‘s avonds na 17.00 uur.

Overdag:

Trainingen en activiteiten tussen 05.00 en 17.00 uur kunnen doorgaan, zij het met inachtname van de 1,5 m, en naast de bestaande regels van toegangscontrole, zijn ook de mondkapjes binnen weer verplicht tot je gaat zitten.

Max. 40 personen worden toegelaten in het THOR-honk. Dus vol betekent buiten koffie drinken of meteen na de training naar huis.

Na 17.00 uur:

Alle gebouwen, dus THOR-honk, Witte honk, wedstrijdtoren, gymzalen, etc. zijn na 17.00 uur gesloten.

Dat betekent dat ook de jeugdtrainingen in de gymzalen niet door kunnen gaan. (zaterdagochtend in het bos uiteraard wel)

Over georganiseerd buiten sporten is op dit moment nog geen duidelijke informatie beschikbaar. Wij wachten op berichtgeving van NOC/NSF en van de gemeente Roosendaal. Zodra we weten wat de mogelijkheden mbt het buiten sporten zijn, dan informeren we je verder.

De avondtraining in de gymzalen van onze gymgroepen (Marcel) van a.s. maandag 29 november komt te vervallen. Die van ‘s ochtends kunnen gewoon doorgaan.

De avondtraining van de afd. recreatie a.s. maandag 29 november komt te vervallen.

Hopelijk weten we maandag in de loop van de dag meer.

Buiten overdag:

hardlopen, wandelen, nordic walking, gym, atletiek en jeu de boules kunnen dus overdag doorgaan. De gebouwen incl. THOR-honk zijn toegankelijk voor leden met een geldig CTB én met mondkapje (ook al ga je even naar het toilet).

In een aparte mail zullen we a.s. maandag alle leden informeren en er komt een bericht op de website.

Verder zal in de loop van volgende week ook een nieuwsbrief verschijnen met daarin nadere info.

ALV:

De ALV gaat definitief naar maandag 13 december en zal via Zoom gehouden worden. Inschrijven voor de ALV gaat via Supersaas.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.