THOR Clubcards (de nieuwe ledenpassen)

Ga snel naar:

We hebben er even op moeten wachten, maar eind december a.s. ontvangen alle leden de THOR Clubcard. Deze nieuwe ledenpassen gaan in belangrijke mate afwijken van de ledenpassen zoals we die in het verleden kenden.

 

De belangrijkste verandering houdt in dat we met deze nieuwe ledenpassen in het Thorhonk kunnen betalen. Enkele belangrijke voordelen van de THOR Clubcard zijn:

  • Je hoeft geen geld meer mee te nemen naar de training.
  • Je hebt overzicht en controle over je bar-uitgaven (of die van je kind).

Hoe werkt betalen met de Clubcard?

  • Voor de administratieve afhandeling heeft THOR een overeenkomst gesloten met Twelve. Zij zijn leverancier van ons nieuwe kassasysteem in de kantine en beheren de BackOffice van de betaalfunctie van de Clubcard.
  • De Clubcard is een veelzijdig betaalmiddel dat je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke ledenkaart kun je in het Thorhonk aan de bar afrekenen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met je persoonsgegevens. Deze worden in geen geval aan anderen verstrekt.
  • Bij een Clubcard betaling heb je geen pincode nodig. Om af te rekenen wordt de Clubcard op de kaartlezer gelegd, dat is alles. Als er onvoldoende saldo op de kaart staat kan de betaling omgezet worden in een PIN betaling, een contant geld betaling of een betaling met een andere Clubcard van bijvoorbeeld je loopmaatje.
  • Als een THOR Clubcard voor een betaling wordt aangeboden verschijnt het saldo van de ledenpas automatisch op het scherm.
  • Het verschuldigde geldbedrag verschijnt eveneens op het scherm en wordt bij een afrekening automatisch op het saldo in mindering gebracht.
  • Het nieuwe saldo van de pas verschijnt na de transactie ook weer in beeld.

 

Hoe kan ik saldo laden op mijn Clubcard?

Dat kan aan de bar in het Thorhonk, via de KNIP app of via internet (iDEAL). In het eerste geval betaal je met je PIN-pas en wordt het bedrag direct op je Clubcard gezet. Om je Clubcard via internet op te laden ga je naar een speciale website (volgt nog) en log je in op je persoonlijke pagina. Om veiligheidsredenen heb je een loginnaam en wachtwoord nodig die je in een aparte e-mail ontvangt.
Op ieder zelfgekozen moment kan een lid het saldo van zijn THOR Clubcard weer aanvullen. Over hoe je dit precies moet gaan doen ontvang je in een later stadium informatie.

In verband met een verhoging van de kantineprijzen per 1 januari 2019 heeft het bestuur besloten om een bedrag dat door een lid op zijn of haar pas wordt gestort automatisch met 20% te verhogen ! Met iDEAL moet het op te waarderen bedrag minimaal 10 euro zijn (en maximaal 200 euro).

Als je dus € 10,- op je THOR Clubcard stort wordt er € 12,- op de pas bijgeschreven. Bij € 25,- wordt dat dus € 30,- ! enz.

 

Kan er saldo worden teruggestort of uitgekeerd?

Saldo wat op de Clubcard staat kan alleen worden teruggestort op een bankrekening bij beëindiging van het lidmaatschap. Stuur een e-mail naar clubcard@thor-roosendaal.nl met al je gegevens, pasnummer en banknummer.

 

Hoe weet ik wat mijn actuele saldo is?

Bij het afrekenen wordt het actuele saldo op het LCD-scherm/klantendisplay aan de klant-zijde getoond.  Je kunt ook om een bonnetje vragen. Op de bon staan de consumpties en het actuele saldo. Je kunt degene achter de bar ook vragen om op “Saldo” te drukken en de pas op de paslezer leggen. Het saldo wordt dan getoond.

Een andere mogelijkheid is inloggen op een speciale website. Deze site is te bereiken via elke mobiele telefoon, tablet of computer. Op deze site kan je je saldo en gebruikte consumpties inzien, gegevens wijzigen en je pas opwaarderen middels iDEAL. Nadere informatie volgt.

 

Heb je nog vragen ?

Richt je tot de werkgroep: ‘Cashless’ via info@thor-roosendaal.nl

 

1 oktober 2018

Werkgroep ‘Cashless’

 

Reacties gesloten