Afscheid voorzitter

.

Partir c’est un peut de mourir (afscheid is een stukje sterven) schreef ik in de laatste uitgave van ons zo dierbare THOR-magazine. Zo voelt het ook om in de volgende algemene ledenvergadering afscheid te nemen als voorzitter van onze vereniging. Het voorzitterschap voelde voor mij als een soort reünie. Daardoor heb ik veel oude bekenden weer ontmoet en veel nieuwe contacten gemaakt.
Als voorzitter heb ik bij mijn benoeming al aangekondigd dat ik het voorzitterschap voor een tijdelijke periode wilde invullen en ik ben nu na 3 jaar aftredend. Afscheid nemen is ook plaats maken voor nieuwe mensen en nieuwe ideeën.

Jammer dat ondanks het intensieve werk van de wervingscommissie er nog steeds geen nieuwe voorzitter is gevonden. Gelukkig is Fred Zacht bereid gevonden om als plaatsvervangend voorzitter, tijdelijk het voorzitterschap over te nemen. Maar dat neemt niet weg dat het broodnodig is, om de vacatures binnen het hoofdbestuur in te vullen. En let op: zonder bestuur heb je feitelijk geen vereniging meer!! En niemand wil toch dat dit THOR zou overkomen??

We moeten van het positieve uitgaan en hopen, nu we langzamerhand de vakantieperiode naderen, dat er een aantal geschikte kandidaten gevonden worden. En eerlijk gezegd zou verjonging van het hoofdbestuur goed en verfrissend zijn voor onze vereniging. Jongeren brengen tenslotte ook nieuwe ideeën en inzichten met zich mee.

Graag wil ik een ieder bedanken voor de vele leuke contacten en de goede samenwerking met velen van jullie. Ik wens een ieder een fijne zomerperiode toe, veel gezondheid en het allerbeste met onze mooie vereniging.

Met vriendelijke groet,

Willy Louwerse

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.